Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Virujen U Te Tekst

Virujen U Te Tekst

Nima dana, nima ure da mi nisi cvit i pitar puna mi je dusa bure jer ti si mi val i vitar nemoj nikad poc bez mene ni u crkvu boga molit' pusti vitar da okrene jedna ce me suza slomit' ref. Virujen u te, ispovidan grije.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Pronadji tisinu, i pokrij se moren, misecevon tinton, zapisi snove. I kad me varas s tobom lipo mi je. Još uvik slipo virujen da vaka jubav puknit neće jer tako sebe smirujen jer tako vrime lipše teće ti nisi moja nemoš krit jer zakon šutnje tu ne važi srce se ne da privarit i bez da kažeš rič, vatan te u laži.

Knjizevna Rijeka Br 1 2012 By Drustvo Hrvatskih Knjizevnika Ogranak U Rijeci Issuu
cijeli clanak posjetite ovdje: https://issuu.com/dhk-ogranak-rijeka/docs/knjizevna_rijeka_br._1-2012/209
U dnu srca kao znamen. Sve dok me bude volit cu te slipo. Znas da mi je bila boja.

Tekstovi.net je galerija muzičkih tekstova sa područja bosne i hercegovine, crne gore, hrvatske i srbije.

Ne viruj sudbini čitanoj iz dlana. Putove svoje stvorit ćeš sama. Nima dana, nima ure da mi nisi cvit i pitar puna mi je dusa bure jer ti si mi val i vitar nemoj nikad poc bez mene ni u crkvu boga molit' pusti vitar da okrene jedna ce me suza slomit' ref.

Znas da mi je bila boja. Znam jer sam sudjelovao u početku, tekst je napisao čovjek koji s goranom ivaniševićem nema. S pjesmom „virujen u te pobjeđuje na mhj iste godine i osvaja grand prix, a album „pogled ispod obrva postaje najprodavaniji album u njenoj karijeri.

Boris Novkovic Ko Je Kriv Feat Severina Tekst Severina Fanpop
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.fanpop.com/clubs/severina/articles/265962/title/boris-novkovic-je-kriv-feat-severina-tekst
Svojem igoru poslala je iznenađenje pred kućna vrata. Daj mu dušu, daj mu svoje tilo laž za jubav to najbolje znaš ka da nikad ništa nije bilo ovu. Godine u hrvatskoj u izdanju diskografske kuće dallas records.

Samo s tobom zelin dite.

I kad me varas s tobom lipo mi je. I kad me varas s tobom lipo mi je. Putove svoje stvorit ćeš sama.

Ja virujen u anđele otkada te znan ja virujen da postoje (x2) ne viruj sudbini čitanoj iz dlana putove svoje stvorit ćeš sama zaklopi sad oči i pusti me k sebi sidrin se mirno, srcem u tebi. Nima dana, nima ure da mi nisi cvit i pitar puna mi je dusa bure jer ti si mi val i vitar nemoj nikad poc bez mene ni u crkvu boga molit' pusti vitar da okrene jedna ce me suza slomit' ref. Ne viruj sudbini čitanoj iz dlana.

Virujen U Te Severina Shazam
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.shazam.com/track/56357851/virujen-u-te
Virujen u te tekst pjesme. U dnu srca kao znamen. Svojem igoru poslala je iznenađenje pred kućna vrata.

Daj mu dušu, daj mu svoje tilo laž za jubav to najbolje znaš ka da nikad ništa nije bilo ovu.

Znas da mi je bila boja. Jubav san dava, a suze od svih sakrija, zivot bez tebe, vrti se u jednon danu. Virujen u te, s tobom živin lipo sve dok me bude volit ću te slipo virujen u te, ispovidan grije i kad me varaš s tobom lipo mi je.

Posting Komentar untuk "Virujen U Te Tekst"