Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Morski Pas U Jadranu

Morski Pas U Jadranu

Nakon što je prije dva dana objavljeno kako je kraj makarske snimljen morski pas mako, isti morski pas snimljen je jutros u korčulanskom kanalu, javlja podvodni.hr. U jadranu je ima posvuda i uopće nije opasna.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Veliki beli morski pas napravio je nekoliko krugova oko broda, a. Video snimak morskog psa napravljen je sa broda i objavljen na društvenim mrežama. Talijanski ribari snimili su ovo je samo još jedan dokaz da nadaleko poznata vrsta morskog psa obitava u jadranu.

Krivda Nacrtovano Sestra Morski Pas Pasman Ecolakeview32daitu Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.ecolakeview32daitu.com/morski-pas-pa%C5%A1man
Svijet životinja , ajkule ii dio. Morski pas će vas upravo tada videti kao plen koji pokušava da pobegne od njega. Video snimak morskog psa napravljen je sa broda i objavljen na društvenim mrežama.

Retki su slučajevi napada na ljude pa ga smatraju potencijalno opasnim morskim psom.

Za vas, nažalost, imamo lošu vijest. Kako navodi hrvatski index, radi se o modrulju, vrsti morskog psa koja najviše vremena provodi na otvorenom moru, posebno na južnom jadranu zbog čega se. Na visu u hrvatskoj juče je oko 15 sati viđen morski pas dug 1,3 metra kako pliva na dubini od pola metra, objavio je sinoć dalmatinski portal.

Ova riba, čiji su primerci retko snimljeni u jadranu, primećena je pre tri dana u moru kod riminija, gde je duboko oko 40 metara, prenosi jutarnji list. Morski pas koji trenutno uživa u toplom jadranskom moru je psina dugonoska, koja se još naziva kučak ili mako. Prema snimci se čini da je riječ o modrulju, vrsti koja se smatra najopasnijom od svih onih koje možemo vidjeti u jadranu.

Ponovno Snimljen Morski Pas U Jadranu Dosao U Korculanski Kanal Vecernji Hr
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.vecernji.hr/vijesti/ponovno-snimljen-morski-pas-u-jadranu-dosao-u-korculanski-kanal-1325410
Morski pas koji trenutno uživa u toplom jadranskom moru je psina dugonoska, koja se još naziva kučak ili mako. Za vas, nažalost, imamo lošu vijest. Video snimak morskog psa napravljen je sa broda i objavljen na društvenim mrežama.

Ta vrsta morskog psa je bezopasna za ljude i živi u jadranskom moru u suživotu s ostalim morskim ribama.

Na hrvatskom ostrvu vir proteklog vikenda ulovljen morski pas dug 1,70 metara i težak 20 kilograma. Dubine mora u jadranu karta. Morski pas mako (isurus oxyrinchus), snimljen je u korčulanskom kanalu, u hrvatskoj.

Više nije viđen sve do 2014. Dubine mora u jadranu karta. Jednom hrvatskom ribaru u piranskom zalivu u severnom delu jadrana, u mrežu se zapetljao morski pas dužine čak osam metara.

Morski Psi U Jadranu Ima Li Razloga Za Strah I Ima Li Ih Zaista Vise Nego Prije Novi List
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.novilist.hr/zanimljivosti/morski-psi-u-jadranu-ima-li-razloga-za-strah-i-ima-li-ih-zaista-vise-nego-prije/
U jadranu stalno i povremeno živi 28 vrsta morskih pasa. Riječ je o kozmopolitskoj vrsti koja je prije zadnji je bio 1974. Usrao bih se… u jadranu stalno žive ili povremeno zalazi, 28 različitih vrsta morskih pasa, a nije naodmet naglasiti da su svi veliki morski psi, njih 16, strogo zaštićeni, te da se bilo kakvo.

A da nisi mislio da je to mozda propaganda, pa nam drugari iz crne gore to sapunaju turisticku sezonu, jos naslov 'morski pas ide u hrvatsku' ha ha ha.

Uhvaćeni morski pas pripada vrsti volonja (hexanchus griseus) i ubrzo je vraćen u more. Više nije viđen sve do 2014. Svijet životinja , ajkule ii dio.

Posting Komentar untuk "Morski Pas U Jadranu"